schoonheidssalon nathalie

 

Felix Aertgeertsstraat 3, 3128 Baal

BE0458.414.080

Professionaliteit, Kwaliteit, Innovatie en Integriteit VORMEN de essentie VAN

logo germaine de capuccini

Germaine de Capuccini

 

 
“Schoonheid is kracht en bovenal een persoonlijke houding, een spirituele hoedanigheid”

Carmen Vidal

"Germaine de Capuccini is toegewijd aan de schoonheid en de behoeften van de vrouw; de vrouw die zich overgeeft aan de handen van haar schoonheidsspecialiste en erop vertrouwt dat die haar zal verzorgen en behandelen alsof ze een bijzonder, uniek en eenmalig wezen is."

 

Germaine de Capuccini heeft voor elk huidtype een verschillende behandeling en men kan de verschillende verzorgingen combineren. Het gamma kan zowel in het schoonheidsinstituut als thuis gebruikt worden. Dat maakt het mogelijk om aan de verlangens van elke klant te voldoen.

 

 

Ontdek wat Germaine de Capuccini ook voor jouw kan betekenen:

Gelaat

Een gelaatsbehandeling die geschikt is voor elk huidtype

Germaine de Capuccini beschikt in de vorm van de meest innovatieve cosmetische actieve bestanddelen die er op de markt zijn, over geavanceerde cosmeticaproducten voor het gelaat: anti-aging, hydraterend, specifieke producten voor de gevoelige huid, de gemengde huid, verzorgende basisproducten… die zich aanpassen aan de behoeften van jouw huid.

 

 

 

Lichaam

Help je lichaam jong te houden door het elke dag te verzorgen

Elke zone heeft een speciale behandeling nodig en daarvoor kan je vertrouwen op het meest uitgebreide aanbod van Germaine de Capuccini: producten met innovatieve actieve bestanddelen die voldoen aan de behoeften van jouw lichaam.

Behandelingen in een schoonheidsinstituut in combinatie met producten voor thuisgebruik vormen een perfecte combinatie voor een mooi lichaam.

 

 

For men

Onweerstaanbaar uniek

Een veeleisende man, zeker van zichzelf, ambitieus, charismatisch, die aangeboren elegantie en eenvoud uitstraalt. Heeft altijd een positieve houding. Sensueel. Onweerstaanbaar uniek. Zo is de man van Germaine de Capuccini.

 

Op zoek naar een verzorging of heb je graag meer info?
Vraag ernaar, ik help je graag verder!
nathalie, schoonheidssalon, baal, tremelo
een mooie huid is een gezonde huid
een mooie huid is een gezonde huid
een mooie huid is een gezonde huid